Bericht versturen
Huis >

Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
86-21-5423-5256
Contact nu
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Merken:

Granding

Nr van Werknemers:

50~100

Jaarlijkse Verkoop:

5000000-10000000

Gevestigd jaar:

2004

De uitvoerpc:

90% - 100%

Inleiding

De Grandingstechnologie is een globale Biometrie & RFID-producten en dienstverlener door een hoogste in China-Gebaseerd team.

Met gecombineerde kern van Biometrische technologie en grote geïntegreerde capaciteit achter ons, gelooft Granding dat ons bedrijf niet alleen over het creëren van het perfecte eindproduct voor de cliënt is, maar het is ook over het uitmaken deel van het team van de cliënt. Het is niet „wat wij voor u“ kan doen. Het is „wat wij voor ons“ kan doen.
 

Granding heeft een team van gespecialiseerd R&D geassembleerd, antwoordde snel verkoop, wijsheid van ontwerper en efficiënte logistiek, de producten van de aanbiedings onlangs technologie aan klantenhuis en in het buitenland. Met de ontwikkeling op relevant bedrijfsgebied, heeft Granding klanten over de hele wereld bereikt. Zij kunnen onze die producten beter verdelen door onze uitstekende dienst en gespecialiseerde kennis worden gesteund. Hoog - de kwaliteit, de redelijke prijs en de snelle dienst hebben ons toegelaten om meer bedrijfskansen tot stand te brengen aan onze klanten en meer voordeel en flexibiliteit te brengen te beëindigen - gebruikers. 

 

Uw veiligheid, mijn beroep, als manier om te denken dat gidsen ons en duwen voorwaarts ons. Wij merken dingen aan een globaal perspectief, altijd ernaar strevend om producten van de hoogste kwaliteit te creëren en te produceren aan een redelijke prijs voor klantentevredenheid wereldwijd. Wij zien een rooskleurige die toekomst door nieuwe technologiegeneratie van brandstof wordt voorzien, geloven wij prettigere verrassing aan iedereen kunnen brengen. 

 

 

NEW1.png

 

 

 

 

Onze visie moet één van de leider zijn van China in brandkast & veiligheidsgebied en het aanbieden van de undisputable dienst en kwaliteit.

 

Onze positie moet deel van het team van de klant uitmaken, is de klant een deel van van ons.

 

 

Onze waarden moeten zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand.png

 

 

Zoals de naam impliceert, is Grand onze primaire kernwaarde. Wij geloven het vertrouwen de stichting van de bouw van het juiste verband tussen klanten en ons is. In Granding, weten wij dat het behandelen van uw zaken onze zaken is. wij streven naar het vestigen van grote zaken door te leveren wat wij en groeiend samen met u beloofden.

 


 

 

 

 

Excellent.png

 

 

 

Er is geen betekenis in het leveren van een product op tijd, zonder uitstekende kwaliteit. Een goed gedaan niet werk, is een gedaan niet werk. De Grandingsbelofte dat al onze producten, van ontwerp, materialen, het produceren, die aan verpakking testen onder goed controle zijn, en elke werkprocedures met procestekens kunnen op elk ogenblik worden gevolgd. Door het proces, zijn wij ook transparant in onze vooruitgangsupdates en het wijzigen aan om het even welk tekort met eerbied.

 

 

Innovation.png

 

 

 

Granding hangt voortdurende creativiteit en verbetering aan. Zelfs hebben de beste bedrijven ruimte voor verbetering. De bedrijven die niet veranderen kunnen niet aan de behoeften van een veranderlijk ondernemingsklimaat voldoen.

 

Service

Wij pride bij het verstrekken van volledige klantenservices, met inbegrip van productinstallatie, aanpassing, en exploitant opleiding, evenals OEM de diensten. Bovendien bieden wij een kwaliteitsgarantie van twee jaar op onze producten aan, en wij kunnen steekproeven aan klanten voor een prijs verstrekken. Ook, voor klantengemak, kunnen wij klanten op lange termijn van 2%-vervangstukken voorzien om gemakkelijk onderhoud en ononderbroken productverrichting te verzekeren. Voorts kunnen onze hoogst opgeleide de dienstingenieurs om het even welke problemen snel oplossen die zich kunnen voordoen door onze de opkomstsystemen van de vingerafdruktijd, het toegangsbeheersystemen van de nabijheidskaart, gezichtsopkomst van de erkenningstijd, en toegangsbeheersystemen te gebruiken.

 

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

De Grandingstechnologie is een globale Biometrie & de producten en de provider van RFID door een hoogste in China-Gebaseerd team.

 

Met een gecombineerde kern van Biometrische technologie en grote geïntegreerde capaciteit achter ons, gelooft Granding dat ons bedrijf niet alleen over het creëren van het perfecte eindproduct voor de cliënt is, maar het is ook over het uitmaken deel van het team van de cliënt. Het is niet „wat wij voor u“ kan doen. Het is „wat wij voor ons“ kan doen.

 

Granding heeft een team van gespecialiseerd die R&D geassembleerd, snel aan verkoop, de wijsheid wordt geantwoord van ontwerpers, en de efficiënte logistiek, biedt nieuwe technologieproducten aan klantenhuis aan en in het buitenland. Met de ontwikkeling op een relevant bedrijfsgebied, heeft Granding klanten over de hele wereld bereikt. Zij kunnen onze die producten beter verdelen door onze uitstekende dienst en gespecialiseerde kennis worden gesteund. Hoog - de kwaliteit, de redelijke prijs, en de snelle dienst hebben ons toegelaten om meer bedrijfskansen voor onze klanten tot stand te brengen en meer voordeel en flexibiliteit aan eindgebruikers te brengen.

 

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Granding heeft een team van gespecialiseerd die R&D geassembleerd, snel aan verkoop, de wijsheid wordt geantwoord van ontwerpers, en de efficiënte logistiek, biedt nieuwe technologieproducten aan klantenhuis aan en in het buitenland. Met de ontwikkeling op het relevante bedrijfsgebied, heeft Granding klanten over de hele wereld bereikt. Zij kunnen onze die producten beter verdelen door onze uitstekende dienst en gespecialiseerde kennis worden gesteund. Hoog - de kwaliteit, de redelijke prijs, en de snelle dienst hebben ons toegelaten om meer bedrijfskansen voor onze klanten tot stand te brengen en meer voordeel en flexibiliteit aan eindgebruikers te brengen.

 

 

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

CHINA Granding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de opkomstsysteem van de vingerafdruktijd Leverancier. Copyright © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Alle rechten voorbehoudena.