Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about AI slimme de Thermische weergavecamera T30 van de gezichtserkenning Pro
Evenementen
Neem contact met ons op
86-21-5423-5256
Contact nu

AI slimme de Thermische weergavecamera T30 van de gezichtserkenning Pro

2021-07-21

Latest company news about AI slimme de Thermische weergavecamera T30 van de gezichtserkenning Pro

2MP Thermal-integreerde de binoculaire die de kogelcamera van de temperatuurmeting, op Hisilicon ingebed codageplatform wordt gebaseerd, thermische weergave en zichtbare lichte beeldsensoren voor temperatuurmeting. De maximumoutputresolutie van de zichtbare lichtsensor is 1920x1080@30fps, met Hoge nauwkeurigheid. Dit product kan geavanceerd h. 265 steunen Hoofdprofiel het coderen technologie, lager bitrate, HD-beeldkwaliteit bereiken. Het protocol van het steunonvif、 GB/T28181 enz. Netwerk, Standaardsdk is beschikbaar voor snelle integratie.

Het kan wijd in close-range scène worden gebruikt controlerend, zoals de meting van de lichaamstemperatuur, binnenbrandpreventie, pakhuisbrandpreventie, het laden stapeltemperatuur controlerende, en andere gebieden.

laatste bedrijfsnieuws over AI slimme de Thermische weergavecamera T30 van de gezichtserkenning Pro  0laatste bedrijfsnieuws over AI slimme de Thermische weergavecamera T30 van de gezichtserkenning Pro  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de opkomstsysteem van de vingerafdruktijd Leverancier. Copyright © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Alle rechten voorbehoudena.