Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Globale Bronnen April 2023 Hong Kong Show
Evenementen
Neem contact met ons op
86-21-5423-5256
Contact nu

Globale Bronnen April 2023 Hong Kong Show

2023-05-29

Latest company news about Globale Bronnen April 2023 Hong Kong Show

Ons bedrijf nam onlangs aan de Eerlijke gebeurtenis van HK deel die door Globale Bronnen wordt georganiseerd, waarin wij onze recentste producten en diensten demonstreerden.

 

Ons bedrijf dat actief op de tentoonstelling wordt bevorderd en wordt voorbereid, die een groot aantal bezoekers en de industriedeskundigen aantrok.

 

Op de tribune. Wij demonstreerden onze kernproducten (tijd en opkomsttoegangsbeheermachines) en nieuw materiaal (slimme sloten), die vele klanten langs naar einde aantrokken en vragen stellen. Wij gaven ook gepersonaliseerde raad en oplossingen aan onze exposanten, die goed - ontvangen door onze klanten waren.

 

 

Bovendien hadden wij ook diepgaande uitwisselingen en samenwerking met vele bekende bedrijven in de industrie, die de richting van ontwikkeling en technologische innovatie bespreken.

 

Door deze tentoonstelling, breidden wij niet alleen onze marktinvloed uit, maar ook verbeterden onze communicatie met klanten en ondernemingen in dezelfde industrie, die stevige fundamenten voor toekomstige ontwikkeling leggen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de opkomstsysteem van de vingerafdruktijd Leverancier. Copyright © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Alle rechten voorbehoudena.