Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Terminal van de de Temperatuuropsporing van de geen-contact Thermische Weergave
Evenementen
Neem contact met ons op
86-21-5423-5256
Contact nu

De Terminal van de de Temperatuuropsporing van de geen-contact Thermische Weergave

2021-07-21

Latest company news about De Terminal van de de Temperatuuropsporing van de geen-contact Thermische Weergave

Het gezicht & de Terminal van de Palmcontrole combineren de Module van de Temperatuuropsporing

 

De terminal met temperatuur en maskeropsporing zal een perfecte keus zijn helpen om de verspreiding van kiemen te verminderen en te helpen om besmettingen op elk toegangspunt van om het even welke gebouw en openbare gebieden zoals de ziekenhuizen, fabrieken, scholen, commerciële gebouwen, posten tijdens de recente mondiale volksgezondheidskwestie met zijn snelle en nauwkeurige meting van de lichaamstemperatuur en gemaskeerde individuele identificatiefuncties tijdens gezichts en palmcontrole straightly te verhinderen.

De temperatuur die producten meet gebruikt een thermisch-gebaseerde infrarode serie van sensoren. Vandaar, moeten de installatie en het werkende milieu binnen de geadviseerde waaier en vanaf om het even welke hittebron zijn. Anders, zal het de infrarode nauwkeurigheid van de temperatuurmeting beïnvloeden, resulterend in temperatuur en operationele abnormaliteiten. Gelieve te lezen de voorzorgsmaatregelen alvorens de producten te gebruiken. De de installatievereisten en indicatoren met betrekking tot de temperatuurmeting worden gegeven hieronder:

Punten Standaardwaarde Opmerking
Milieu Binnen, geen wind 16 aan 32℃ (60,8 aan 89.6℉) Bij lage temperatuur (2 aan 16℃) en op hoge temperatuur (33 aan 40℃), is de nauwkeurigheid van de temperatuurmeting laag, en de compensatie wordt vereist
Afstand (tussen gezicht en apparaat) 30 tot 50cm (11,8 tot 19.7in) De geadviseerde afstand is 40cm (15.7in)
Metingsnauwkeurigheid ±0.3℃ (±0.54℉) Deze waarde is het resultaat van het testen onder een standaard werkomgeving

Nota's:

1) Het temperatuurmeetresultaat van het apparaat is slechts voor verwijzing en kan niet op een medische basis worden gebruikt.

2) wegens de infrarode kenmerken van de apparaten, in milieu's dat bij lage temperatuur, zal de temperatuur van het menselijke lichaam laag zijn, en de temperatuur door het apparaat wordt gemeten zal beduidend lager dan de normale lichaamstemperatuur zijn. Daarom wordt het geadviseerd om compensatie bij lage temperatuur bij lage temperaturen uit te voeren. Omgekeerd, in milieu's op hoge temperatuur, zal de temperatuur van de lichaamsoppervlakte ook hoger zijn, en het verschil tussen de omgevingstemperatuur en de menselijk lichaamstemperatuur wordt kleiner. Zo, wordt het geadviseerd om hoge temperaturen ook te compenseren.

laatste bedrijfsnieuws over De Terminal van de de Temperatuuropsporing van de geen-contact Thermische Weergave  0laatste bedrijfsnieuws over De Terminal van de de Temperatuuropsporing van de geen-contact Thermische Weergave  1

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de opkomstsysteem van de vingerafdruktijd Leverancier. Copyright © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Alle rechten voorbehoudena.